Voertuig zonder rijbewijsbrommobiel zonder rijbewijs

Hippe Brommobielen

Mensen op leeftijd willen graag mobiel blijven en zijn dan ook gek op 45km wagentjes ook wel populair 45km auto genoemd. Een brommobiel is een bromfiets met een gesloten carrosserie en mag maximaal 2 personen vervoeren.
De bestuurder heeft alleen een bromfietsrijbewijs nodig en mag op 50 en 60 km wegen rijden. De maximale snelheid is 45 km per uur.
Zo’n voertuig is veilig, betaalbaar en praktisch in gebruik. Zo’n brommobiel is ideaal voor het rijden in elk jaargetijde. Een brommobiel geeft vrijheid en gemak en is bovendien veilig en zuinig voor de portemonnee.
Een brommobiel hoeft niet lelijk te zijn, tegenwoordig heb je leuke en hippe brommobielen waarin je graag gezien mag worden. Oudere mensen gaan met hun tijd mee en dat geldt ook voor hun vervoersmiddelen. Een trendy en compleet uitgevoerde brommobiel heb je al onder de tienduizend euro. Denk aan brommobielen met LED-dagverlichting, die bij het starten van de motor automatisch aangaat, zuinig en lage CO2 uitstoot, geluidsarm en trillingsvrij.
Tegenwoordig willen ouderen meer comfort en kiezen ze voor een mooi hip brommobiel aangevuld met eventuele extras. Voor mensen met een lichamelijke beperking kunnen speciale aanpassingen worden gedaan.

Like it.? Share it: