Voertuig zonder rijbewijsbrommobiel zonder rijbewijs

Brommobiel verzekeren

Een brommmobiel verzekering kan tegenwoording ook online worden afgesloten. Deze zogenaamde 45km auto’s kunnen tegen een voordeling collectief tarief worden gesloten.
Een premie is zo gemaakt als je gebruikt maakt van de collectiviteitvoordelen van Chatenet, Aixam, Microcar, Ligier en JDM.
Verder gelden dezelfde regels als bij de verzekering van een ‘normale’ auto denk aan: aantal schadevrije jaren opgebouwd met een auto en eigen risico bij ruitvervanging.
Verder kan er ook bijvoorbeeld gelden een casco schade met een eigen risico van € 300,- per gebeurtenis. Een WA verzekering of WA+ casco ofwel All risk verzekering genoemd als het een relatief nieuwe brommobiel is dat niet ouder is dan 4 jaar.
Afhankelijk van je eisen en wensen kun je bij verschillende verzekeraars eerst een offerte opvragen om tot een juiste keuze te komen. Vergeet niet om ook te informeren naar
het opzegtermijn van uw brommobielverzekering mocht je besluiten om over te stappen naar een beter alternatief. Meestal beschikt men over een opzegservice waarbij het opzegtermijn 1 maand is.

Like it.? Share it: